СЪХРАНЕТЕ МЛАДОСТТА СИ И ПРЕЧИСТЕТЕ ОРГАНИЗМА С УНИКАЛНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ БИО СОК АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС

15.04.2022 16:29:31

СЪХРАНЕТЕ МЛАДОСТТА СИ И ПРЕЧИСТЕТЕ ОРГАНИЗМА С УНИКАЛНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ БИО СОК АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС

Всички знаем за невероятните ползи от приема на така наречения еликсир на здравето – сокът от Алое вера, както и че има силно изразени лечени действия при редовна употреба. Когато обаче трябва да изберем точния продукт, който да консумираме, се сблъскваме с трудната задача на какво да обърнем внимание. Сред морето от продукти, които заливат пазара, е от изключителна важност да се фокусираме върху сорта Алое вера. 

Малко разпространен, но с безспорни ползи за здравето, е Алоето от най-полезния сорт Арборесценс на Aurora Verde / Аурора Верде. Това е продукт, който е доста различен от масово предлаганото на пазара, и за което потребителите знаят все още много малко. Сокът съдържа почти 100% от най-ценната част на лековитото растение, и е биосертифициран. Малко известен факт е, че в сорта Арборесценс се съдържа най-висока концентрация на активни съставки на Алоето, но поради различни причини рядко е  използвано от други производители. Именно супер мощната формула на билковия сок на семейната компания Victor Filippe го прави без аналог на българския пазар. 

Здравето и красотата до голяма степен зависят от храносмилателната система, а без съмнение сокът от алое действа като балсам за стомаха и червата. Все повече лекари го използват като допълнение към лечението на пациенти, тъй като е силен имуностимулатор, антиоксидант и има изразени пречистващи функции. Сокът от Алое премахва отока и стомашния рефлукс. Освен това притежава детоксикиращо действие и ускорява метаболизма. Подпомага отделителните органи, отговорни за елиминирането на натрупаните токсини. Улеснява елиминирането на застоялите течности, насърчавайки отслабването.

Сокът от Алое вера на Аурора Верде е органичен продукт, който е без добавена захар. Той е стабилизиран на студено, като е важно да се отбележи също, че не е приготвен от прах или концентрати. Алоето, наричано още „растението на безсмъртието“, е незаменима грижа за кожата и съхраняването на младостта. Био сокът от Алое на Аурора Верде подобрява състоянието на кожата и ставите и е с доказани ползи срещу косопад. 

Отличителното при био сока на Аурора Верде е, че най-ценният сорт – Арборесценс, съдържа над 75 ценни и аминокиселини, минерали, витамини и микроелементи. Той се приготвя по древна рецепта, предадена от бразилските индианци и разпространена по света от някои монаси. Получава се с помощта на най-малко 5-годишни или повече растения на алое, чист мед и пшеничен дестилат. Впоследствие, чрез деликатен процес на стабилизиране на студено, се запазват всички ценни характеристики.

Ако и вие искате да се убедите в изключителните ползи от приема на био сока от Алое вера от сорта Аброресцес, за да сте здрави и изпълнение с енергия, можете да го откриете и поръчате на сайта:  https://auroraverde.com/product/bio-sok-aloe-arborescens

Ваша Фит Мама

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

ПРЕЖИВЯНО

ПРЕЖИВЯНО

СЪХРАНЕТЕ МЛАДОСТТА СИ И ПРЕЧИСТЕТЕ ОРГАНИЗМА С УНИКАЛНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ БИО СОК АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС

СЪХРАНЕТЕ МЛАДОСТТА СИ И ПРЕЧИСТЕТЕ ОРГАНИЗМА С УНИКАЛНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ БИО СОК АЛ

Всички знаем за невероятните ползи от приема на така наречения еликсир на здравето – сокът от Алое вера, както и че има силно изразени лечени действия при Всички знаем за невероятните ползи от приема на така наречения еликсир на здравето – сокът от Алое вера, както и че има силно изразени лечени действия при 2022-09-19T18:27:29+03:00 СЪХРАНЕТЕ МЛАДОСТТА СИ И ПРЕЧИСТЕТЕ ОРГАНИЗМА С УНИКАЛНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ БИО СОК АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС

<p><span>Всички знаем за невероятните ползи от приема на така наречения еликсир на здравето &ndash; сокът от Алое вера, както и че има силно изразени лечени действия при редовна употреба. Когато обаче трябва да изберем точния продукт, който да консумираме, се сблъскваме с трудната задача на какво да обърнем внимание. Сред морето от продукти, които заливат пазара, е от изключителна важност да се фокусираме върху сорта Алое вера.&nbsp; </span></p> <p><span>Малко разпространен, но с безспорни ползи за здравето, е Алоето от най-полезния сорт Арборесценс на Aurora Verde / Аурора Верде. Това е продукт, който е доста различен от масово предлаганото на пазара, и за което потребителите знаят все още много малко. Сокът съдържа почти 100% от най-ценната част на лековитото растение, и е биосертифициран. Малко известен факт е, че в сорта Арборесценс се съдържа най-висока концентрация на активни съставки на Алоето, но поради различни причини рядко е&nbsp; използвано от други производители. Именно супер мощната формула на билковия сок на семейната компания Victor Filippe го прави без аналог на българския пазар.&nbsp; </span></p> <p><span>Здравето и красотата до голяма степен зависят от храносмилателната система, а без съмнение сокът от алое действа като балсам за стомаха и червата. Все повече лекари го използват като допълнение към лечението на пациенти, тъй като е силен имуностимулатор, антиоксидант и има изразени пречистващи функции. Сокът от Алое премахва отока и стомашния рефлукс. Освен това притежава детоксикиращо действие и ускорява метаболизма. Подпомага отделителните органи, отговорни за елиминирането на натрупаните токсини. Улеснява елиминирането на застоялите течности, насърчавайки отслабването. </span></p> <p><span>Сокът от Алое вера на Аурора Верде е органичен продукт, който е без добавена захар. Той е стабилизиран на студено, като е важно да се отбележи също, че не е приготвен от прах или концентрати. Алоето, наричано още &bdquo;растението на безсмъртието&ldquo;, е незаменима грижа за кожата и съхраняването на младостта. Био сокът от Алое на Аурора Верде подобрява състоянието на кожата и ставите и е с доказани ползи срещу косопад.&nbsp; </span></p> <p><span>Отличителното при био сока на Аурора Верде е, че най-ценният сорт &ndash; Арборесценс, съдържа над 75 ценни и аминокиселини, минерали, витамини и микроелементи. Той се приготвя по древна рецепта, предадена от бразилските индианци и разпространена по света от някои монаси. Получава се с помощта на най-малко 5-годишни или повече растения на алое, чист мед и пшеничен дестилат. Впоследствие, чрез деликатен процес на стабилизиране на студено, се запазват всички ценни характеристики. </span></p> <p><span>Ако и вие искате да се убедите в изключителните ползи от приема на био сока от Алое вера от сорта Аброресцес, за да сте здрави и изпълнение с енергия, можете да го откриете и поръчате на сайта: &nbsp;https://auroraverde.com/product/bio-sok-aloe-arborescens</span></p> <p><span>Ваша Фит Мама </span></p>

, , , , , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти