За FLO Beauty care

FLO Beauty care е български бранд на повече от десет години. В създадените, с много любов, продукти са вложени ценни натурални, но и активни съставки с цел по-висока ефективност при грижата за кожата и косата.  

Милена Анастасова, вдъхновител на FLO Beauty Series, лично споделя емоциите и принципите си за създаването й.

"Винаги съм вярвала, че това, което води хората напред и им носи радост от успехите, е страстта. Страстта към близък човек, страстта към любимо занимание, страстта към работата…

От дълго време една моя страст е козметиката – качествената и преди всичко тази, която те кара да се чувстваш красив. Всъщност за мен двете винаги вървят ръка за ръка.

Вярвам, че красотата няма перфектни мерки и определени черти – тя е усещане. Когато използвам наистина хубав продукт, аз се чувствам красива, доволна и самоуверена. И знам, че съм такава и в очите на хората около мен. Познато Ви е чувството, нали?

Именно това е и причината да създам FLO Beauty Care – марка продукти за красота. Разбира се, в работата си не съм сама – с мен са хората от екипа ми, които също като мен са открили своята страст и вършат всичко с вдъхновение. В лабораториите на FLO ние ежедневно изпитваме нови формули, защото вярваме, че всеки успешен продукт е стъпка в процеса на постоянната иновация. Затова и не се страхуваме да застанем зад всеки един продукт и да поемем отговорност за качеството му.

И като всички хора ние също си имаме мечта – да превърнем FLO Beauty Care в марката, която всеки ден вдъхновявa стил и усещане за красота.

Бъдете красиви и изпълнени със страст!"

Сравнение на продукти