За Victor Philippe

Ако трябва с няколко думи да ви представим италианския бранд, избираме „Четиридесет и три години традиция, знания, природа, грижа, истина, отговорност, класа…“.

История

Връщаме се назад до 1978 г., когато Виктор Филип, основателят, елзасец по произход, като млад се премества в Италия. След няколко опита, продиктувани от предприемчивия му характер и свободен дух, осъзнава огромния потенциал на природата и създава „семейството“ на VICTOR PFILLIPE.

Началото

Първоначалното проучване е върху многобройните възможности на ПРОПОЛИСА,  които той експериментира първо върху себе си, като по този начин разработва пълна линия от хранителни добавки и функционална козметика, базирана на ценния продукт от кошера. Така открива огромния му терапевтичен потенциал.

Еволюция

Истинският възход се случва в началото на 90 -те години, когато семейството открива някои насаждения от ALOE VERA в страните от Южна Америка и проучва безбройните им свойства. По този начин се превръща в един от първите вносители на скъпоценния БИО сок.

Философия

Компанията винаги се е опитвала да засили своята ФИЛОСОФИЯ за уважение към човека и природата, като разширява продуктовата си линия от сертифицирани и естествени еко-био продукти.

Сертификати

От 2001 г. предлага сертифицирани продукти по:

  • БИОАГРИКЕРТ

  • AIAB

  • ICEA

  • BIOS

Днес

Времената се променят, но тяхната ангажираност и цели винаги остават същите: да работят с усмивка, страст, да уважават другите и природата и да предлагат качествени продукти..

Сертификати

Сравнение на продукти